ngeunaan Company

Pamor Flooring diadegkeun taun 2006 di Chiping, dasar manufaktur pikeun flooring, MDF & HDF papan, flooring kertas di Cina kalér. Ours mangrupa produsén flooring terpadu dina panalungtikan produksi, inovasi téhnologi, layanan jualan na urang sorangan canggih profésional garis produksi lantai dunya. Kalawan leuwih ti sapuluh taun ngembangkeun sarta inovasi, produk urang meunang reputasi pohara alus,

Ngalanggan Pikeun Newsletter kami

Pikeun inquiries ngeunaan produk atanapi pricelist urang, mangga ninggalkeun email anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.

Tuturkeun Kami

dina média sosial urang
  • sns01
  • sns02
  • sns03
WhatsApp Online Chat!