About Company

Prestige Flooring didegaké ing taun 2006 ing Chiping, dasar Manufaktur kanggo jogan, MDF & HDF Boards, flooring kertas ing China lor. Kito punika sawijining perusahaan jogan terpadu ing riset produksi, inovasi teknologi, dodolan layanan lan kita duwe majeng profesional line produksi lantai donya. Kanthi luwih saka sepuluh taun pembangunan lan inovasi, produk kita menang reputasi sing rada apik,

Langganan Kanggo Newsletter Kita

Kanggo pitakonan bab produk utawa cenik kita, mangga ninggalake email kanggo kita lan kita bakal ing tutul ing 24 jam.

Tindakake kita

ing media sosial kita
  • sns01
  • sns02
  • sns03
Tampilan Online Chat!